Karriär

KARRIÄR

 

Butikschef – Zetterberg Couture / Lily and Rose – Stockholm

Zetterberg Couture grundades 2007 och Lily and Rose 2012. Vår genomgående känsla andas hantverk och kvinnlighet i en vacker vintage kostym. Drömmer du om 20-tals couture lika mycket som oss så har du hittat rätt.

Nu söker vi en butikschef som drivs av det personliga mötet med kunden och som vill ta chansen att driva vår flagship store på Grev Turegatan 9, Stockholm.Vi söker dig som har ett genuint intresse av bröllopsmode och brinner personligen för våra varumärken Zetterberg Couture och vår smyckeskollektion Lily and Rose. Mötet med kunden är det som driver dig starkast i kombination med stil, känsla och kvalitet.
Du är en flexibel, lyhörd, engagerad och brinner för service och försäljning. Arbetet som butikschef hos oss innebär att driva försäljning, leda, utveckla och inspirera dina medarbetare samt ansvara för den dagliga driften av butiken med personalplanering, skyltning och arbete mot försäljningsmål. Tjänsten innebär arbete helger och kvällar.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet som butikschef inom mode i detaljhandel.
God känsla för försäljning och kundvård.
Tar ansvar, planerar och är strukturerad.
Mycket god social kompetens, med en förmåga att skapa starka relationer.
Förmåga att se helheten och samtidigt ha en känsla och ett intresse för detaljer.
Erfarenhet av försäljning inom bröllopsmode med avprovningar samt grundläggande sömnadskunskap är ett stort plus.

Start : Omgående
Omfattning : Heltid
Placering : Stockholm, Grev Turegatan 9 / Sturegallerian.

Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till: rekrytering@zetterbergcouture.se. Sista ansökningsdag är 28/8. För eventuella frågor kring tjänsten – vänligen kontakta Christoffer Olsson på christoffer@zetterbergcouture.se.

Välkommen med din ansökan!